8 Mayıs 2015 Cuma

Gratis Anneler Günü İndirimi Alışverişim 2015

Merhaba arkadaşlar, bloguma hoşgeldiniz.  Bugün sizlerle dün yazdığım Watson's alışverişimin bir nevi devamı niteliğinde olan Gratis indiriminden aldıklarımı paylaşacağım.


İlk olarak seyahat setlerinden bahsetmek istiyorum. Hepsi farklı renkte olan Eklips'in seti 3.50, Kit de Voyage'ın seti ise 7.50 tl.


İlk fotoğrafta 5 adet minik, çevrilerek açılan ve birbirine geçmeli kutucuk bulunuyor. Krem koymak için uygun olacağını düşünüyorum.
İkinci fotoğrafta ise (soldan sağa) pompalı, şampuan için uygun olan; fısfıs şeklinde, ben bunu büyük ihtimalle makyaj temizleyicimi koymak için kullanacağım; ve en sonda da üstten yukarı açılan kapaklı ve duş jelleri için uygun olabilecek bir şişeyi görüyoruz. 
Fiyatı 7.50 liraydı.
Bu sette ise kapağı çevrilerek açılan sarı ve mor renkli iki şişe; kapağı yukarı doğru açılan mavi bir şişe ve fısfıs şeklinde, diğerlerine göre biraz daha büyük, pembe bir şişe var. 
Bunun fiyatı 3.50 liraydı.
Hepimizin bildiği bir marka olan The Balm'ın Autobalm California isimli mini paletiyle devam ediyorum.
Pembemsi şeftalimsi renkte bir allık, koyu sarı/açık kahve renkte kaşları doldurmak için kullanılabilecek mat bir far, eyeliner olarak da kullanılabilecek, içinde altın tonlarda sim bulunduran koyu kahve bir far ve simli, ışıltılı, aydınlatıcı olarak da kullanılabilecek kırık beyaz bir fardan oluşan mini bir palet. 4 renk de eyeliner ve far olarak kullanılabiliyor. The balm'ın diğer ürünleri gibi bunlar da aşırı pigmentli, fırçayı dokundurmanızla rengin yapışması bir oluyor diyebilirim. 
Gratis kart'a özel bi fırsatla 20 liraya satın alabiliyorsunuz. Ve anneler günü dolayısıyla 10 mayıs'a kadar bütün The Balm ürünlerinde %40 indirim var. Kaçırmayın derim.




Dirty Works'un çok amaçlı törpüsü.


Kırmızı ve siyah kısımları bildiğimiz, klasik bir törpü görevinde.
1 numaralı ''even'' kısmı tırnak yüzeyini eşitlemek için kullanılıyor.
2 numaralı ''smooth' kısmı tırnak yüzeyini dümdüz bi hale getirmek için kullanılıyor.
3 numaralı ''buff'' kısmı ise ilk iki adımın bir tamamlayıcısı olarak pürüzsüzleştirmek için kullanılıyor.
4 numaralı ''shine'' kısmı da adından da belli olduğu üzre tırnak yüzeyini parlatmak için kullanılıyor.
Bu 5 liraydı.
İndirimini dört gözle beklediğim bir ürün varsa o da Real Techniques fırçalarıdır. Çoğu blogger'da, youtuber'da görmeye aşina olduğumuz bu markanın fırçalarından bende yalnızca Expert Face Brush vardı, bugün Gratis'te indirimde olduğunu görünce hemen Powder Brush'ı da satın aldım.
 Koskocaman pofuduk tüyleriyle oynamaktan kendimi alamıyorum! Yüzümde o kadar hoş ve yumuşak bi his bırakıyor ki bundan önceki allık/pudra fırçalarının bir daha yüzüne bile bakacağımı sanmıyorum.
Real Techniques'in çoğu fırçası gibi yanlardan basık ve giderek uzayan kılları var. Ve tabi sentetik
kıllar.
Normal fiyatı 35 lira ve %30 indirimle 24.5 liraya geliyor. Fakat alışveriş fişine 33 lira olarak yansımış. Acaba indirimi düşmedi mi yoksa Gratis fiyatları önce artırıp o fiyatlar üzerinden mi indirim yaptı? Umarım ilk seçenek doğrudur.
Pastel Pro Fashion Matte ruj serisinden 553 numaralı ''chocolate'' isimli rengi. Chocolate ama o kadar da koyu bir kahverengilik yok bu rujda. Daha çok doğal tonlarda. Dudağı kurutmuyor, ağırlık yapmıyor. Bir iki dakika sonra ruju sürdüğünüzü bile unutuyorsunuz.
Pastel'deki %30 indirimle birlikte 9 liraya geliyor.
Wet n Wild'ın farlarını duymayanımız kaldı mı? Bende 5'li iki adet far paleti var. Renk vermeleri ve göz kapağındaki kalış süreleri gerçekten böyle uygun fiyatlı bi ürüne göre inanılmaz.



 Bu tekli panther isimli farı Mac'in carbon isimli tekli farına muadil (dupe) olarak gösteriliyor. Tabi bir Mac kadar kalıcı değil fakat fiyatına göre gayet güzel bir ürün. Islatılınca eyeliner olarak da kullanılabiliyor.
Normalde 3.90 olan bu farın fiyatı %40 indirimle 2.30 gibi bir fiyata iniyor.


Benim Gratis'ten aldığım ürünler bu kadardı. Sizler neler aldınız?
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder