4 Haziran 2015 Perşembe

Benefit & Yves Rocher



Merhaba! Neredeyse 2 haftalık bir aradan sonra buradayım. Hem yazmaya zaman bulamayışım hem de ne yazacağımı bilemeyişim yüzünden bir süre bloga uğrayamadım, kusura bakmayın. Fakat güzel bir geri dönüş yazısı olarak bugün sizlere iki üründen bahsedeceğim. Umarım yararlı bulursunuz diyor ve yazıya başlıyorum.

Yves Rocher Makyaj Süngeri


Süngere geçmeden şu karttan bi bahsedeyim. 
Yves Rocher'nin Sadakat Kartı ilk aldığınızda size %20 indirim fırsatı veriyor ve bir sonraki alışverişinizde çift fazlı makyaj temizleme suyu hediye ediyor. Ayrıca doğum günlerinize özel 2 al 1 öde, 3 al 2 öde gibi kampanyalar da cabası. Yves Rocher zaten yılın her vakti indirim yapıyor, bir de kartınıza tanımlanmış indiriminiz olunca bedavaya yakın oluyor aldığınız ürünler! 
Neyse, konudan sapmayalım. Ne diyorduk? Sünger.
Oldukça yumuşak olmasının yanı sıra fazla küçük ya da fazla büyük olmaması ilgimi çekmişti. Elime tam olarak oturuyor ve fondötenimi dağıtırken hiç zorluk yaşamıyorum.



Watsons'dan aldığım sünger ile görünüş olarak benzer olsalar bile ben Yves Rocher'ninkini daha çok beğendiğim. Hem daha yumuşak hem de yıkandıktan sonra kuruması daha hızlı.
Yves Rocher süngeri 9.90 tl
Watsons süngeri 13.90 tl

Benefit- How to look the best at everything 




Kitap şeklinde oldukça küçük bir kutudan oluşan bu setin içerisinde 4 farklı ten ürünü bulunuyor. Benefit'in ürünleriyle tanışmak fakat çok para harcamamak istiyorsanız bu setler çok kullanışlı. Neredeyse içindeki 1 ürün fiyatına 4-5 ürünün seyahat boyunu satın alıyorsunuz. 



Kutuyu açtığımızda hangi ürünü nasıl kullanacağımız görsellerle açıklanmış. Kullanım talimatlarını kaldırınca ise ayna var.



Bu setin içindeyse 
1)7.5 ml'lik gözenek küçültücü makyaj bazımız: The Porefessional
2) Oil-free yani yağsız 7 ml'lik spf 25 içeren fondötenimiz: Hello Flawless Oxygen Wow
3) Tek olarak 1.5 gr olan 02 ve 03 tonlarındaki kapatıcılarmız: Boi-ing
4) 4 gr ağırlığında pudramız: Hello Flawless
bulunuyor. 

Ben Porefessionals'ı kullanışlı buluyorum fakat yağlı cildim onunla daha bir parlıyor. Üzerine illa pudra geçmem veya matlaştırıcı makyaj bazı uygulamam gerekiyor. 
Parlama karşıtı olan Porefessionals ise hiçbir seride bulunmadığı için denemeden direkt tam boyunu alma riskine de giremiyorum. Belki bu deneme boyu bittiğinde tam boyunu alırım ve yanında pudra olan Porefessional'ın tester'ını isterim? Sephora çalışanlarının o harika cana yakınlıkları sağ olsun insan hiç çekinmiyor(!). 
Bu setin fiyatı 124 liraydı.



Yazıyla ilgili sormak istediğiniz bir soru olursa yorum bırakabilirsiniz.  
Bir dahaki yazıda görüşmek üzere! <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder