19 Eylül 2015 Cumartesi

Chanel-Soleil Tan de Chanel



Günaydın! Bugün sizlere uzun zamandır merak ettiğim, Chanel'in o ünü kıtaları aşmış bronzer'ını yani Soleil Tan'i tanıtacağım. 
Bu ürünü illa ki bloglarda, Youtube'da veya instagram'da görmüşsünüzdür. Türkiye'deki Sephora'larda Chanel standı olmasına rağmen bu ürün hep stoklarda kalmamış oluyordu. Geçen hafta arkadaşımla ev alışverişine çıktığımızda ''Bir bakalım ya Sephora'ya'' diye girip bunu bulunca altın bulmuş gibi sevinmiş ve almıştık. 


Ambalajı klasik Chanel ambalajı şeklinde. Siyah kapaklı ve plastik bir kutu. Oldukça hafif bir paket. Kapağı siyah olduğu için parmak izi oluyor ama zaten gözümüzün bebeği gibi baktığımız için her kullanışımızdan sonra ıslak mendille temizliyoruz üzerini.



Yapısı katı. Fırçaya pek kolay gelmiyor. Ama buna rağmen uygulaması, dağıtması ve cilde yedirmesi oldukça zahmetsiz. Çoğu blogger bu ürünü turuncu olarak tanımlamış ve beyaz ciltte aşırı uygulandığı takdirde sırıttığını belirtmişti. Ben buğday tenli olduğum için böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yüzümü çok güzel ısıttı ve kontür uygulamalarımda da hoş bir sunkissed görüntüsü verdi. 
Hani başta yapısı katı, fırçaya zor geliyor demiştim ya. İşte buna aldanıp sakın fırçanızı bastıra bastıra ürünü almaya çalışmayın. Çünkü ürün oldukça yoğun renk veriyor, azıcık kullanım bile kendini hemen belli ediyor. Zaten pakette krem halde olmasına rağmen yüzünüze uyguladığınız anda ürün pudralaşıyor.

Ben uygularken Ecotools'un 5'li fırça setindeki, diğerlerine göre nispeten daha yayvan kıllara sahip olan ve pudra fırçası olarak geçen, fırçayı kullanıyorum. Arkadaşım ise Flormar'ın açılı bronzer fırçasıyla ürünü uygulayıp keskin kenarları Real Techniques'in Expert Face fırçasıyla yumuşatıyor. Her iki kullanım da oldukça doğal bir sonuç veriyor, tercih sizin :)

Ürün 30 gram ve sanırım 150 lira gibi bir fiyata sahip. Bu paraya değer mi diyorsanız bence değmez. Evet başarılı bir ürün ve oldukça uzun süre kullanılabilir. Fakat Bahama Mama bronzer'dan pek fazla bir artı yönü yok bence. Ama yine de benim gibi bronzerlara zaafınız varsa bu durum sizi durdurmaya yetmiyor.

Siz bu ürünü denediniz mi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder