25 Eylül 2015 Cuma

Note Precision Eyeliner






Merhaba! Bugün sizlere en sevdiğim eyeliner'ımdan bahsedeceğim. Açık ara en sevdiğim siyah eyeliner bu, bunun elbette bir sürü sebebi var. 
İlki; kalem formda olması, gerçekten tutuş kolaylığı sağlıyor. Özellikle bir şeye çok özeneceksem elim aşırı titrer, ama bu eyeliner'ın tutuşu o kadar rahat ki resmen tüm işi o yapıyor. 
İkinci sebep; sürerken yağ gibi kayıyor. Pütürcüklü göz kapağına sahip olanlar (bu gerçek bir şey gülmeyin) sıkıntı çekmeden kullanabilir bence.
Üçüncü ve aslında en önemli sebebi tam istediğim gibi mat ve simsiyah bir görüntü sağlıyor. Bazı eyeliner'lar gün içerisinde solma yapıyor ama bunda öyle bir sorunla karşılaşmadım. Sabah nasıl sürdüysem akşam öyle buluyorum kendisini.


Yukarıdaki fotoğrafta da uygulanmış halini göstermek istedim. Çoğu zaman tek seferde düzgünce eyeliner çekebiliyorsam bunun sebebi Note Precision Eyeliner'dır. 
Ayrıca blogumda yazdığım tüm ürünler gibi Note Cosmetics de hayvanlar üzerinde test yapmayan tavşansever bir marka :)

Genelde Rossmann'da yıl boyu indirimde ya da 1 alana 1 bedava oluyor. Fakat bu ürünü bulabileceğiniz -benim bildiğim- 2 mağaza daha var. Boyner ve Eveshop. Bunlar dışında Note Cosmetics'in kendi sitesinden de alabilirsiniz. 
Sanırım 19-20 lira civarındaydı fiyatı.



Sizin favori eyeliner'ınız nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder