11 Kasım 2015 Çarşamba

The Balm Meet Matte Hughes | Charming





Günaydın! Bugün sizlere son zamanlarda elimin en çok gittiği, öve öve bitiremediğim, birkaç arkadaşıma hediye ettiğim güzeller güzeli ruju tanıtmak istiyorum.

The Balm'ın bu yaz başında çıkardığı, Türkiye'ye şaşırtıcı bi şekilde hemen gelen Meet Matte Hughes rujlar adından da anlaşıldığı üzre mat yapıda. 
 Kalıcılığı ortalama 3-4 saat olan bu seri yemeyip içmezseniz sabahtan akşama kadar kalabiliyor. Bana göre tek kötü yanı dudakları aşırı kurutması oldu. Altına nemlendirici kullandığımda ise ruj hafif nemli, satin olarak nitelendirilen bir yapıya dönüşüyor ki bu da serinin özelliğini ortadan kaldırıyor bana göre.


Bendeki en meşhur olan Charming. İndirim zamanı son bir tane kalmıştı aldığımda, Şimdiyse bulmak imkansız neredeyse. Rengi tanımlamak gerekirse, içinde kahvelik bulunduran ama mürdümsü pembeliği ağır basan bir renk. 


Kuruluk problemi aşırı olsa da vazgeçemeyeceğim kadar güzel bir renk ve dokusu var. Normalde 35 lira olan bu mat rujlar Gratis'in resmen her anlamsız tatil fırsatında yaptığı indirimlerle 20 lira civarına düşebiliyor.

Siz bu seriyi denediniz mi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder