7 Ocak 2016 Perşembe

Pastel Daylong Lipcolor Kiss Proof | 15




Herkese yeniden merhaba! Bugün sizlere yerli bir marka olan Pastel'in likit mat rujlarından 15 numaralı rengini tanıtacağım. 
Pastel, gerek Benefit'in High Beam aydınlatıcısı, gerek Urban Decay Naked Flush paletleri olsun  birçok high-end olarak nitelendirilen pahalı markaların star ürünlerine muadil üretmeye başladı son zamanlarda. Bu ürün de Lime Crime markasının likit mat rujlarına muadil olarak ortaya çıkmış.


Yapısı ince, mat olmasına rağmen kalıp gibi durmuyor dudakta. Yazısını şurada yazdığım The Balm'ın likit rujuyla kıyaslarsak kesinlikle sürümü çok daha kolay, dudağı çok kurutmuyor fakat yine de lipbalm sürmekte fayda var.


İlk uygulandığında açık sütlü kahve renginde fakat 1-2 dakika içinde matlaşıyor ve sabitleniyor. Benim gibi hunharca yemek yemiyorsanız gün içinde tazelemenize bile gerek olmayacaktır çünkü kolay kolay çıkan bir ürün değil.


Bu da matlaşmaya başladığı zamanki rengi. Renk orta dereceden koyuya bir kahvelikte. Günlük olarak buğday tenlilerin ve esmerlerin rahatça kullanabileceği bir renk fakat açık tenliyseniz size biraz koyu kaçabilir. 


Fiyatı 19.90 olan bu likit mat rujları Watsons'tan ya da www.pastelshop.com'den alabilirsiniz.

1 yorum: