31 Aralık 2015 Perşembe

Glam Glow Mud Mask Muadili ve İncelemesi | 2015



Glam Glow Mud Mask/ Super Drug Purifying Face Mask

Herkese yeniden merhaba. Yılın son yazısı olarak birçok blogger ve youtuber'ın övdüğü Glam Glow maskesi ve tesadüfen bulduğum muadilinden bahsedeceğim. 

Glam Glow maskesi, koyu gri renkte, içinde büyük büyük parçacıklar olan ve iğrenç kokan bir maske. Yüzünüze sürdükten sonra 10 dakika içinde kurumaya başlıyor. Kurudukça maskenin rengi açıluyor ve bütün siyah noktalarınız, dolu gözenekleriniz, sivilceleriniz koyu renkte kalarak görünür hale geliyor. Yüzünüzü duruladığınızda ise siyah noktalardan eser kalmıyor. gözeneklerinizdeki tüm kiri resmen vakumlayıp çekiyor ve gözenekleri küçültüyor. 
Bütün bu harika özelliklerine rağmen yaklaşık 1-1 buçuk ay yeten 34 gramlık bir maskeye 130-140 lira vermek ve dibinde kalan ürünün kuruması bana dokunuyor açıkçası. Hal böyle olunca ben de muadil arayışına girdim.

Glam Glow Mud Mask/ Super Drug Purifying Face Mask

Muadil olarak gösterdiğim ürün Super Drug markasına ait Purifying Face Mask'larından yağlı ve kızarıklığa meyilli ciltler için olan yeşil ambalajlı maskesi.

Kırçıllı beyaz renkteki bu maskenin içinde Glam Glow'un aksine hiç parçacık yok. Aynı şekilde 10 dakika içinde kuruyor, siyah nokta ve gözenekler görünecek şekilde siyah kalıyor. Duruladığımızda da aynı şekilde siyah noktaların neredeyse tamamının temizlendiğini ve gözeneklerin arındığını görüyoruz. Tabi ki birebir aynı değiller, Glam Glow'un etkisi biraz daha fazla. Fakat Super Drug'ın 7 lira olduğunu ve haftada 2 kez ürünü uyguladığımızda performansının arttığını göz önünde bulundurursak ben SD ile yoluma devam ederim. 
Bu arada ikisinin de en nefret ettiğim özelliği uyguladığımda yüzümde oluşan yanma hissi. Resmen yüzüm alev alıyor gibi hissediyorum ama 1 dakika sonra bu yanma hissi geçiyor.
Umarım yardımcı bir yazı olmuştur.
SD maskelerini Watsons mağazalarında 7 liraya bulabilirsiniz.


Siz bu iki maskeden en çok hangisini sevdiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder