20 Ağustos 2015 Perşembe

Golden Rose Velvet Matte 02 & 16





Merhaba! Haftanın son yazısı çok severek kullandığımız, Mac rujlara muadil gösterilen Golden Rose'un bu şahane serisinden 2 ruj hakkında. Velvet Matte serisi; dudakları kurutmayan matlıkta, sürümü oldukça kolay, kalıcı ve renk skalası harika olan bir seri.



Size bugün tanıtmak istediğim renkler ise benim çok severek kullandığım, şurada anlattığım rujumdan sonra en çok kullandığım iki renk.




Bu 02 numaralı renk. Bunu annem de ben de çok severek kullanıyoruz. O yüzden büyük ihtimalle ilk bitecek olan rujum bu. 
Rengine gelecek olursak bence soğuk bir koyu mor-gülkurusu arası denebilir. Çok canlı değil ve sürdüğünüzde bütün dikkati üzerine çekmiyor. Bu açıdan günlük de kullanılabilecek bir renk.  



16 numaralı renk ise tamamen bir karışıklık sebebiyle aldığım ama iyi ki almışım dediğim bir ruj. Fotoğrafını çekiyim de öyle sürerim diye hiç açmadım bile ama çantamın içinde açılmış ve kafası kopmuş maalesef. Kusura bakmayın. 
Rengi, içinde turunculuk bulunmayan ve diğerinin aksine sıcak alt tonlu bir kahverengi. Tam kahverengi diyemeyiz, içinde pembelik de var. Ama tabii kahve tonu ağır basıyor.

Bu serinin en sevdiğim yanları kesinlikle mat olmaları, dudağı kurutmamaları, uygun fiyatları ve bu uygun fiyatın 10 kat üzerinde bir performans sergilemeleri. 

Siz bu seriyle tanıştınız mı? En sevdiğiniz rengi hangisi?




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder